ONS Luxe Borrelpakket €72,50 – €79,50

Wanneer de feestdagen aanbreken start de periode van veel samenzijn en gezellige momenten. Met het ONS Luxe Borrelpakket geeft u de heerlijkste ingrediënten voor een borrelmoment met familie of vrienden.


Wat vindt je in ONS Luxe Borrelpakket:


Voor het borrelpakket maak je een keuze uit:
– De Augustinus 2022 van St. Catharindal; een houtgelagerde Chardonnay, vernoemd naar de kerkvader van de Norbetijner Orde. De zusters maken de wijn met hulp van vrijwilligers, van begin tot eind vanuit eigen wijngaard.
– Liever een biertje? Kies dan voor het bierpakket van Bredase brouwerij Witte Anker. Dit pakket bevat:
 Een Grand Cru, de nieuwste aanwinst in het aanbod van de brouwerij. Een zwaar blond met een mooie fruitig afdronk (9,2%).
Een Quadrupel, volgens traditioneel receptuur gebrouwen maar bijzonder maakt het dat een groot deel van de suikers is vervangen door appelstroop van lokale appelboomgaard de Lisboa. De smaak van de appel zorgt voor een mooi zacht aroma. Een volmondig donker bier met een eigen karakter (9,5%).
De Tripel is een volmondig gebalanceerd, toegankelijk bier. De aanzet is zacht-zoet door het toepassen van zoete curaçao schillen en zoethoutwortel. Deze combinatie maakt het een verraderlijk door drinkbare Tripel (8%).
En dan natuurlijk de klassieker waar het allemaal mee begon bij de brouwerij; Hopwit. Een klassiek wit bier maar totaal anders van smaak dan verwacht. De smaak van het bier is fruitig met een licht bittere, rijke afdronk (5,5%).


Ieder luxe borrelpakket bevat verder de allerlekkerste zeezout chips van Hoeksche Waard. De bijzondere smaak is te danken aan de goede kleigrond van het nationaal landschap zowel als de schil van de aardappelen.


Naast de wijnen, kunnen we ook bij St. Catharinadal in Oosterhout terecht voor Oude Goudse Kaaskoekjes, een lekker hartige aanvulling voor de borrel. Een mooie overeenkomst met ONS label Breda is het sociale aspect van werkzaamheden binnen de priorij.


Smeer en dip met de heerlijke puntpaprika salsa, grove Bredase mosterd en laurierzout van Bredaas ZoetZuur&Zout. De Bredase onderneming zorgt ervoor dat de lokale, overtollige oogst niet verloren gaat en maakt hier de lekkerste streekproducten van. Naast enkele basisproducten ontwikkelen zij velen seizoensgebonden lekkernijen.


Een heerlijk stuk kaas mag niet ontbreken. Kaasboerderij ’t Bosch uit Made maakt met de melk van hun 95 koeien de lekkerste kaas maar ook verschillende andere streekproducten. Een van hun unieke producten is de Biesboschkaas. Een kruidenkaas waarvan alle kruiden groeien in de Biesbosch en de kennis van lokale natuurgidsen goed van pas kwam. Welke kruiden er precies in zitten? Dat blijft geheim… zelfs voor de boer!


Al deze ingrediënten voor je borrelmoment nemen plaats op de Bredase borrelplank van Houtmeid uit Breda. Deze kleinschalige onderneming maakt verscheidene producten van hout door de voorliefde voor het eigenwijze en natuurlijke karakter van het materiaal. Al het hout wat gebruikt wordt is FSC gecertificeerd en na iedere opdracht wordt het aanplanten van nieuwe bomen door Houtmeid mogelijk gemaakt. Veel van de producten worden geproduceerd in samenwerking met de houtwerkplaats van sociale onderneming De Moerbei in Breda.
Je kunt kiezen uit de opdruk met skyline van Breda of opdruk van de Grote Kerk.


Natuurlijk mag er in dit pakket geen mooi product uit onze eigen onderneming, ONS label Breda, ontbreken. Deze prachtige shopper van hergebruikt bannermateriaal draagt alle artikelen van het borrelpakket en is daarna ideaal voor je extra inkopen bij de lokale bakker of delicatessenzaak.
Met de productie van deze tas dringen we de hoeveelheid afval terug door materiaal wat nog goed is, voor een nieuw doeleinde te gebruiken. De shopper wordt van ontwerp tot productie in Het Naaiatelier, een van onze vijf bedrijfsonderdelen, gemaakt.
De kleur en print van de tas is afhankelijk van beschikbaar materiaal. 

Benoem bij je bestelling de keuze en bijbehorende aantallen:
– Een pakket met de wijn van St. Catharinadal (totaal €79,50) of de bierselectie van Brouwerij Witte Anker (totaal €72,50)
– De borrelplank met opdruk van de skyline van Breda of De Grote Kerk van Breda.

Voor verdere vragen of om kerstpakketten te bestellen, neem je contact op via info@onslabelbreda.nl ovv Kerstpakket.