Opdrachtgevers & zakelijke relaties

De afgelopen jaren hebben steeds meer partijen ons gevonden, om onze vakmanschap in te zetten voor allerlei opdrachten.

Het Naaiatelier & De Studio: we werken  jaarlijks voor vele opdrachtgevers. De rode draad daarbij is circulair, duurzaam, upcycling en een hoog kwaliteitsniveau. We hebben duurzame samenwerkingen met o.a. Auping, Swap, Eco Concept Group, Fést, Mirte van Wijngaarden, Rescued BV en Koda Amsterdam.

Het Klusteam: we werken vooral in opdracht van maatschappelijke organisaties zoals de woningcorporaties en SMO Breda voor het onderhoud van brandgangen en tuinen, voor het leeghalen, schoonmaken en schilderen van woningen. Daarnaast doen we ook klussen voor particulieren, zoals eenvoudige onderhoudswerkzaamheden en tuinonderhoud.

Mevrouw de Wit: wij maken schoon bij diverse locatie van maatschappelijke organisatie, zoals SMO Breda, en locaties van Gemeente Breda en nog voor andere zakelijke klanten. Ook werken we voor (trouwe) particuliere klanten die ‘een wit betaalde werkster’ net zo belangrijk vinden als wij.

Ons restaurant: in beide locaties van Ons restaurant ontvangen we naast particuliere klanten ook zakelijke klanten voor werklunches, cateringopdrachten, vergaderingen en verhuren we daarnaast ook vergader-/werkruimtes voor langere periodes. Terugkerende klanten zijn o.a. Gemeente Breda, GGz, diverse onderwijsinstellingen waaronder Mencia de Mendoza, Curio en de Rotonde en diverse woningcoöperaties zoals Alwel en Laurentius.

Samenwerkingen

Zakelijke relaties & fondsen

Ook werken we nauw samen met (zorg)instellingen, die diverse trajecten bij ons afnemen. Met een aantal instellingen, zoals GGzBreburg, SMO Breda en Gemeente Breda, hebben we al enkele jaren samenwerkingsovereenkomsten. Met andere (zorg)instellingen, zoals o.a. Thebe, Up2You en ZintriZorg, hebben we tijdelijke traject-overeenkomsten.

Laat het ONS weten als u vragen heeft over de mogelijkheden voor een samenwerkings-/ trajectovereenkomst.

Daarnaast worden we al enkele jaren (financieel) gesteund, in onze groei en de toevoegde waarde die we leveren, door een aantal fondsen. Hierbij willen we specifiek de Rabobank Foundation, het Anton Jurgens Fonds en het Vriendenloterij Fonds noemen, zij zijn belangrijk voor ONS label Breda.