ONS Wellnesspakket €34,95

Zo op het eind van het jaar is een moment van ontspanning voor iedereen welkom. Met het ONS wellnesspakket geeft u net dat beetje extra voor een heerlijk relaxmoment.

Wat vindt je in ONS Wellnesspakket:

De ONS label Breda block toilettas uitgevoerd in fluweel en satijn. Deze luxe toilettas wordt gemaakt van kleinere stukken materiaal welke anders over zouden blijven. Een mooie, duurzame oplossing om met deze materialen om te gaan, is om ze om te toveren tot een nieuw product.
De kleur van de toilettas is in overleg ivm het beschikbare materiaal.


Het ONS label Breda slaapmasker van duurzaam katoen. Met dit slaapmasker ben je verzekerd van een extra goede nachtrust.
We bieden een witte variant met goud accent voor de dames of stoer zwarte variant voor de heren.

Tot slot maak je een keuze voor:
– Het heerlijk geurende lavendel badzout van Wellmark.
Wellmark maakt hoogwaardige producten welke vegan en duurzaam zijn, met een luxe uitstraling en sociale bijdrage. De glazen fles is opnieuw te gebruiken met een navulling. Gebruik het badzout voor een warm bad of voetenbad en creëer daarmee uw eigen wellness moment.
 – Óf de bodywash van Marie-Stella-Maris. De hydraterende bodywash NO.12 geeft een luxe geurervaring met tonen van groene thee, citrus en salie. Het product kan in de winkel nagevuld worden en het merk doneert structureel een deel van de omzet aan schoon drinkwaterprojecten

Benoem bij je bestelling de keuze en bijbehorende aantallen:
– Slaapmasker zwart of wit
– Wellmark badzout of Marie-Stella-Maris Bodywash

Voor verdere vragen of om kerstpakketten te bestellen, neem je contact op via info@onslabelbreda.nl ovv Kerstpakket.