ONS Borrelpakket €39,00 – €46,50

Fan van ONS luxe borrelpakket maar heb je een iets kleiner budget? Geen probleem!
Kies dan voor ONS borrelpakket, de compacte variant met een aantal van dezelfde smakelijke producten.

Voor dit borrelpakket maak je een keuze uit:

– De Augustinus 2022 van St. Catharinadal; een houtgelagerde Chardonnay, vernoemd naar de kerkvader van de Norbetijner Orde. De zusters maken de wijn met hulp van vrijwilligers, van begin tot eind vanuit eigen wijngaard.
– Liever een biertje? Kies dan voor het bierpakket van Bredase brouwerij Witte Anker. Dit pakket bevat:
 Een Grand Cru, de nieuwste aanwinst in het aanbod van de brouwerij. Een zwaar blond met een mooie fruitig afdronk (9,2%).
Een Quadrupel, volgens traditioneel receptuur gebrouwen maar bijzonder maakt het dat een groot deel van de suikers is vervangen door appelstroop van lokale appelboomgaard de Lisboa. De smaak van de appel zorgt voor een mooi zacht aroma. Een volmondig donker bier met een eigen karakter (9,5%).
 De Tripel is een volmondig gebalanceerd, toegankelijk bier. De aanzet is zacht-zoet door het toepassen van zoete curaçao schillen en zoethoutwortel. Deze combinatie maakt het een verraderlijk door drinkbare Tripel (8%).
 En dan natuurlijk de klassieker waar het allemaal mee begon bij de brouwerij; Hopwit. Een klassiek wit bier maar totaal anders van smaak dan verwacht. De smaak van het bier is fruitig met een licht bittere, rijke afdronk (5,5%).


Ieder luxe borrelpakket bevat verder de allerlekkerste zeezout chips van Hoeksche Waard. De bijzondere smaak is te danken aan de goede kleigrond van het nationaal landschap zowel als de schil van de aardappelen.


Naast de wijnen, kunnen we ook bij St. Catharinadal in Oosterhout terecht voor Oude Goudse Kaaskoekjes, een lekker hartige aanvulling voor de borrel. Een mooie overeenkomst met ONS label Breda is het sociale aspect van werkzaamheden binnen de priorij.

Smeer en dip met de heerlijke puntpaprika salsa, grove Bredase mosterd en laurierzout van Bredaas ZoetZuur&Zout. De Bredase onderneming zorgt ervoor dat de lokale, overtollige oogst niet verloren gaat en maakt hier de lekkerste streekproducten van. Naast enkele basisproducten ontwikkelen zij velen seizoensgebonden lekkernijen.

Natuurlijk mag er in dit pakket geen mooi product uit onze eigen onderneming, ONS label Breda ontbreken. Deze prachtige shopper van hergebruikt bannermateriaal draagt alle artikelen van het borrelpakket en is daarna ideaal voor je extra inkopen bij de lokale bakker of delicatessenzaak.
Met de productie van deze tas dringen we de hoeveelheid afval terug door materiaal wat nog goed is, voor een nieuw doeleinde te gebruiken. De shopper wordt van ontwerp tot productie in Het Naaiatelier, een van onze vijf bedrijfsonderdelen, gemaakt.
De kleur en print van de tas is afhankelijk van beschikbaar materiaal. 

Benoem bij je bestelling de keuze en bijbehorende aantallen:
Een pakket met de wijn van St. Catharinadal (totaal €46,50) of de bierselectie van Brouwerij Witte Anker (totaal €39,00)

Voor verdere vragen of om kerstpakketten te bestellen, neem je contact op via info@onslabelbreda.nl ovv Kerstpakket.